Zettelboxblaadjes

Klik hier om een overzicht van de zettelboxblaadjes te openen.

Klik hier om een overzicht van de zettelboxdoosjes te openen.

Een nieuw zettelboxdoosje bevat ongeveer 150 blaadjes en kost nieuw in de winkel € 3,50. De naam zettelbox die wij hier in Nederland voor deze blaadjes gebruiken is uit Duitsland afkomstig. Zettel is het Duitse woord voor blaadje en een box is een doosje. Dus eigenlijk hebben we het hier over blaadjedoosblaadjes. Alle doosjes hebben een afmeting van 8,5 x 12 x 2,7 cm.

TE KOOP
Ik heb alle zettelboxblaadjes te koop:
Voor € 0,20 per stuk: 1 t/m 71
Voor € 1,50 nummer 72 en 73 samen (Deze doosjes zijn niet in de handel gekomen en hebben mij samen meer dan € 25,00 gekost, aangezien er weinig Diddl verzamelaars meer zijn ben ik genoodzaakt deze prijs te vragen voor 2 van deze blaadjes).

Ik heb diverse doosjes met blaadjes te koop. Kijk voor mijn actuele aanbod op qoop.nl

ZETTELBOXPLAKVEL
Hieronder dit stukje vind je een link naar een document om de Zettelboxblaadjes op te plakken. Nu zullen er ongetwijfeld verzamelaars zijn die het jammer vinden om de Diddl blaadjes op te plakken, maar voor hen heb ik nog een tip. Als je namelijk fotolijm (bijvoorbeeld van de HEMA) gebruikt, kun je als je later de blaadjes toch weer los zou willen hebben, dit heel gemakkelijk doen. Overigens zijn er ook maar een paar hele kleine puntjes lijm nodig om het zettelboxblaadjes op zijn plaats te houden, zeker als ze daarna in een A4 zichtmap gaan. Fotolijm laat heel gemakkelijk los, je moet ze natuurlijk wel een beetje voorzichtig lostrekken. De lijm kun je daarna met je vingers van het blaadje afwrijven. Omdat de zettelboxblaadjes nogal breed zijn heb ik het overzicht een kwartslag gedraaid zodat er toch 4 blaadjes op een pagina kunnen. Na nummer 7 is een vak leeggelaten, omdat 8, 9, 10 en 11 qua uiterlijk bij elkaar horen. Ook later zijn de zettelboxdoosjes per 2 uitgegeven en nu staan ze dan ook per 2 samen bij elkaar. 

Klik hier om het plakoverzicht voor de zettelboxblaadjes te openen.