Pasjes / funcards

Het is niet bekend wat er allemaal aan Nederlandse pasjes is uitgegeven. Officieel worden deze pasjes funcards genoemd. Ieder pasje is genummerd, maar ik heb zelf aan die nummers letters toegevoegd voor de verschillende pasjes met hetzelfde nummer. 

Ik durf beslist niet te beweren dat dit overzicht compleet is, maar het is wel al heel lang geleden dat ik nieuwe pasjes toe heb kunnen voegen. Het is ook zeer opvallend dat van sommige nummers wel 5 pasjes bekend zijn, terwijl andere nummers maar 1 keer voorkomen. Alle Nederlandse pasjes staan in het overzicht, zowel met als zonder effect.

Klik hier om een overzicht van de Nederlandse pasjes te openen.

Ik heb diverse Nederlandse en Duitse pasjes te koop. Deze pasjes worden allemaal aangeboden via de website www.qoop.nl.

Kaartjes voor Funcards
Naast de pasjes zijn er ook nog kleine kaartjes uitgegeven waar je de pasjes in kon steken als je ze cadeau wou geven. De envelopjes waren los van de kaartjes te koop. Er zijn bij mij 4 verschillende kaartjes bekend en 3 verschillende envelopjes om de kaartjes in te steken.
Klik hier om het overzicht van de kaartjes voor de pasjes te openen.

Zelf heb ik de Nederlandse kaartjes 1 en 2, nummer 3 en 4 ontbreken in mijn verzameling. Ik heb nummer 1 en 2 diverse malen dubbel, ze zijn te koop voor € 1,00 per stuk.

Duitse Diddl Funcards
Klik hier om het overzicht van de Duitse Diddl pasjes te openen.
Naast de Nederlandse Diddl pasjes/funcards zijn er in Duitsland nog veel meer pasjes uitgegeven. De meeste Duitse pasjes zijn natuurlijk te herkennen aan de tekst, maar er zijn ook enkele pasjes met teksten als Sorry of Happy Birthday.

Daarvan is niet met zekerheid te zeggen of ze alleen in  Duitsland zijn uitgebracht of ook in Nederland.
Als iemand graag meer plaatjes in het overzicht opgenomen wil zien, dan stuur me de plaatjes maar.