Boekenleggers

Op deze pagina staan: boekenleggers met effect, boekenleggers van karton, boekenleggers om zelf te knutselen en boekenleggers van metaal.

Boekenleggers met effect  
Ik heb zelf 24 boekenleggers met effect. De meeste daarvan heb ik voor weinig geld op rommelmarkten kunnen kopen. Alleen de laatste serie heb ik zelf nieuw in de winkel gekocht, maar omdat daar geen overzicht van was, heb ik er gelijk ook al een paar dubbel gekocht. Er zijn echter veel meer boekenleggers met effect van Diddl uitgegeven, maar daar heb ik geen plaatjes van. Wie helpt mij mee dit overzicht uit te breiden? Dan bedoel ik niet, dat ik nu direct alle boekenleggers die er niet bij staan op wil gaan kopen, maar je kunt me wel heel blij maken met de plaatjes. Scan je eigen boekenleggers in en stuur mij de afbeelding of maak een foto recht van boven op een witte ondergrond (op een wit A4 blaadje).
Ik voeg ze graag aan het overzicht toe. De normale winkelprijs van deze boekenleggers is € 1,95 per stuk.
Klik hier om het voorlopige overzicht van de boekenleggers te openen.
De boekenleggers 19, 26, 27 en 28 ontbreken nog in mijn verzameling. De afbeeldingen heb ik van andere verzamelaars ontvangen. Wie heeft deze boekenleggers voor mij of boekenleggers die nog niet in het overzicht staan?

Boekenleggers van karton 
Naast de boekenleggers met effect zijn er in het verleden ook heel veel boekenleggers van karton uitgegeven. Ik heb hier echter maar een paar voorbeelden van. Wil je je eigen boekenleggers aan dit overzicht toe laten voegen scan ze dan in of maak er een foto van op een witte ondergrond.
Klik hier om het overzichtje van die boekenleggers te openen.

 

 

 

Boekenleggers om zelf te knutselen 
Op diddl.nl stonden heel leuke boekenleggers om zelf in te kleuren en te knutselen. Natuurlijk worden ze nog extra leuk als je ze kunt plastificeren.
Klik hier om een overzicht te openen voor welke boekenleggers je kon kiezen.
De site van diddl.nl is flink veranderd. De boekenleggers staan er niet meer op.
Daarom staan hieronder nu ook grote knutselplaten van de boekenleggers, kijk in het overzicht welke je leuk vindt en klik hieronder op het nummer om de knutselplaat te openen om het zelf uit te kunnen printen.
Boekenlegger 1Boekenlegger 2Boekenlegger 3Boekenlegger 4,
Boekenlegger 5Boekenlegger 6Boekenlegger 7Boekenlegger 8,
Boekenlegger 9Boekenlegger 10.

Boekenleggers van metaal / paperclips 
Naast de bovenstaande boekenleggers. Zijn er ook boekenleggers van metaal uitgegeven. Deze boekenleggers zijn in de vorm van een grote paperclip. Ze zijn ongeveer 10 cm lang en 3,5 cm breed. De boekenleggers van Diddl en Diddlina zijn allemaal zilver van kleur en die van Pimboli zijn goudkleurig. Ik heb er tot nu toe maar 6 verschillende gevonden. Als er iemand meer of andere heeft, laat me dat dan even weten. Met een scan of een foto kun je me ook altijd blij maken.
Klik hier om het overzicht van de metalen boekenleggers te openen.